Tapahtumakalenteri

elo
26
ma
Turun alueen Taito-hankkeiden aamiaistilaisuus @ Turku, hotelli Scandic Julia
elo 26 @ 09:00 – 10:30

Turun alueen Taito-hankkeiden yhteinen aamiaistilaisuus kokoaa alueen hanketoimijoita yhteiseen pöytään. Tarkoituksena on verkostoitua ja löytää yhteistyön paikkoja kahvikupin ääressä. Tule mukaan!

 

elo
29
to
Vapaan sivistystyön päivät @ Tampereen seudun työväenopisto
elo 29 @ 09:30 – elo 30 @ 13:00

Vapaan sivistystyön päivät järjestetään 29.-30.8.2019 Tampereella. Päivien aikana kuullaan puheenvuoroja ajankohtaisista, vapaata sivistystyötä koskettavista  teemoista, osallistutaan toiminnallisiin työpajoihin sekä ylläpidetään ja luodaan uusia verkostoja. Vuoden 2019 Vapaan sivistystyönpäivien teemana on koulutus, työ ja tulevaisuus.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä.

 

syys
19
to
TAIKOJA ll -hanketoimijoiden verkostotapaaminen @ Helsinki, Pasila, Haaga-Helian Pasilan toimipiste, Helia-talo, luokka 2205, 2. krs
syys 19 @ 11:00 – 16:00

TAIKOJA ll -hanketoimijoiden syksyn ensimmäisen verkostotapaamisen aiheena on hankkeen itsearviointi. Tapaamisen tavoitteena on löytää uusia näkökulmia ja työkaluja oman hankkeen itsearvioinnin toteuttamiseen ja kehittämiseen. Tutustumme yhdessä case-esimerkkien tavoin erilaisiin arvioinnin malleihin, joita Taito-hankkeissa on toteutettu. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille TAIKOJA ll -hanketoimijoille.

Tilaisuus alkaa klo 11 omakustanteisella lounaalla, jonka aikana voit verkostoitua muiden Taito-toimijoiden kanssa. Varsinainen tilaisuus alkaa klo 12.

Tapahtuma järjestetään Helsingin Pasilassa, Haaga-Helian Pasilan toimipisteessä, Helia-talossa, luokassa 2205, 2. krs.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

loka
7
ma
SOSTEtalk! @ Tampere-talo
loka 7 @ 09:00 – loka 8 @ 14:00

SOSTEtalk! -seminaari on monipuolinen koulutus- ja seminaaritapahtuma, joka on suunnattu kaikille sosiaali- ja terveysalaan liittyville toimijoille. Tapahtumaan osallistuu sosiaali- ja terveysjärjestöjä, muita järjestöjä, kuntia, maakuntia, valtiohallintoa sekä järjestöjen ja julkisen sektorin kanssa yhteistyötä tekeviä yksityisiä toimijoita. 

Tapahtuma tarjoaa ajankohtaisia ja tulevaisuutta ennakoivia sosiaali- ja terveysalan sisältöjä ja yhteiskunnallisia teemoja. Ohjelma koostuu puheenvuoroista, koulutuksista ja työpajoista sekä kohtaamisista näyttelyssä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä.

 

loka
14
ma
European Vocational Skills Week
loka 14 @ 08:00 – loka 18 @ 16:00

European Vocational Skills Week järjestetään 14.-18.10.2019. Teemaviikko nostaa esille ammatillisen koulutuksen merkitystä ja kokoaa yhteen aiheeseen liittyviä tapahtumia eri puolilla Eurooppaa.

Ilmoita oma tapahtumasi mukaan ja lue lisää tästä.

 

loka
17
to
Ammatillisen koulutuksen seminaari @ Helsinki
loka 17 @ 08:00 – 16:00

Ammatillisen koulutuksen seminaari järjestetään 17.10.2019 Helsingissä. Seminaari on nyt yksipäiväinen ja järjestetään Suomen puheenjohtajakaudella 2019 European Vocational Skills Week-tapahtuman yhteydessä.

Tarkempi ohjelma ja aikataulu sekä muu mahdollinen oheisohjelma ilmoitetaan myöhemmin. Lue lisää tästä.

Lisätietoja: Opetusneuvos Jukka Lehtinen, etunimi.sukunimi@minedu.fi

loka
30
ke
Digivirta – Työelämän perustaidot -seminaari @ Turku, Vierailukeskus Joki
loka 30 @ 08:00 – 12:00

 

TAIKOJA ll -hanke ja Työelämän digitaitoja tutormallilla -hanke järjestävät yhteistyössä työelämätaitoihin, perustaitoihin ja digitaitoihin liittyvän Digivirta – Työelämän perustaidot -seminaarin 30.10.2019 klo 8:00 – 12:00. Tapahtumapaikka on Vierailukeskus Joki, Turku.

Mitä ovat työelämän perustaidot? Mistä löytyy keinoja perustaitoihin liittyvien haasteiden ratkaisemiseen? Lähde Digivirran mukaan ja löydä uusia näkökulmia aiheeseen! Digivirta kuljettaa sinut luku-, kirjoitus- ja IT-taitojen äärelle. Digitalisaatio luo uudenlaisia osaamisvaatimuksia, joihin voidaan vastata perustaitoja kehittämällä.

Aamupäivän aikana kuullaan tekoälyn mahdollisuuksista alan asiantuntijoiden kertomina, luodaan katsaus hankemaailman tarjontaan ja tutustutaan Digitutor-malliin, jolla kehitetään tuotannon työntekijöiden IT-osaamista.

Keynote-puheenvuoron pitää Vake Oy:n toimitusjohtaja Taneli Tikka, joka toimii myös puheenjohtajana Teknologiateollisuuden tekoälyryhmässä.

Maksuttomaan tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki työelämän perustaidoista ja digitalisaatiosta kiinnostuneet!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä: https://digitutor.utu.fi/digivirta/

 
TAIKOJA ll -hanketoimijoiden verkostotapaaminen @ Turun AMK, Turku
loka 30 @ 12:00 – 16:00

TAIKOJA ll -hanketoimijoille suunnattu verkostotapaaminen järjestetään Turun AMK:n Lemmikäisenkadu kampuksella, osoitteessa Lemminkäisenktu 30, tilassa Wellamo. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille TAIKOJA ll -hanketoimijoille.

Samana päivänä järjestetään Turussa TAITO-ohjelman teemoihin liittyvä Digivirta – Työelämän perustaidot tänään ja tulevaisuudessa -seminaari, jonne kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Seminaarin järjestäjinä toimivat TAIKOJA ll -hanke ja DigiTutor-hanke.

 

 

marras
26
ti
TAIKOJA ll -hanketoimijoiden verkostotapaaminen @ Verkkototeutus
marras 26 @ 09:00

 

TAIKOJA ll -hankkeiden verkostotapaaminen järjestetään 26.11.2019. Tapaaminen toteutetaan verkossa. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille TAIKOJA ll -hanketoimijoille. Tarkempi aika ja muita lisätietoja tulossa myöhemmin.

helmi
6
to
OPO-päivät @ Pirkanmaa, tarkentuu myöhemmin
helmi 6 – helmi 8 Koko päivä

Pirkanmaan Opinto-ohjaajat ry järjestää vuoden 2020 OPO-päivät. Lisää tietoa tulossa myöhemmin.