Tapahtumakalenteri

loka
30
ke
Digivirta – Työelämän perustaidot -seminaari @ Turku, Vierailukeskus Joki
loka 30 @ 08:00 – 12:00

 

TAIKOJA ll -hanke ja Työelämän digitaitoja tutormallilla -hanke järjestävät yhteistyössä työelämätaitoihin, perustaitoihin ja digitaitoihin liittyvän Digivirta – Työelämän perustaidot -seminaarin 30.10.2019 klo 8:00 – 12:00. Tapahtumapaikka on Vierailukeskus Joki, Turku.

Mitä ovat työelämän perustaidot? Mistä löytyy keinoja perustaitoihin liittyvien haasteiden ratkaisemiseen? Lähde Digivirran mukaan ja löydä uusia näkökulmia aiheeseen! Digivirta kuljettaa sinut luku-, kirjoitus- ja IT-taitojen äärelle. Digitalisaatio luo uudenlaisia osaamisvaatimuksia, joihin voidaan vastata perustaitoja kehittämällä.

Aamupäivän aikana kuullaan tekoälyn mahdollisuuksista alan asiantuntijoiden kertomina, luodaan katsaus hankemaailman tarjontaan ja tutustutaan Digitutor-malliin, jolla kehitetään tuotannon työntekijöiden IT-osaamista.

Keynote-puheenvuoron pitää yrittäjä Taneli Tikka, joka on Suomen internetpalveluiden toimialan tunnetuimpia nimiä. Hän on toiminut aiemmin Valtion kehitysyhtiö Vake Oy:n toimitusjohtajana, sekä Tiedon innovaatiojohtajana. Tikka toimii myös puheenjohtajana Teknologiateollisuuden tekoälyryhmässä, joka on perustettu vuoden 2018 alussa. 

Maksuttomaan tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki työelämän perustaidoista ja digitalisaatiosta kiinnostuneet!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 18.10.2019 mennessä tästä: https://digitutor.utu.fi/digivirta/

 
TAIKOJA ll -hanketoimijoiden verkostotapaaminen @ Turun AMK, Turku
loka 30 @ 12:00 – 16:00

TAIKOJA ll -hanketoimijoille suunnattu verkostotapaaminen järjestetään ke 30.10.2019 klo 12-16 Turun AMK:n Lemminkäisenkadun kampuksella, osoitteessa Lemminkäisenkatu 30, Turku. Aloitamme tapaamisen yhteisellä lounaalla Lemminkäisenkadun kampuksen ravintolassa, josta siirrymme klo 13 alkavaan verkostotapaamiseen kampuksen tilaan Vellamo.

Verkostotapaamisen aiheena on hankkeiden sisäinen vuorovaikutus ja viestintä. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille TAIKOJA ll -hanketoimijoille. Kutsu ilmoittautumislinkkeineen lähetetään hanketoimijoille sähköpostitse.

Samana päivänä järjestetään Turussa TAITO-ohjelman teemoihin liittyvä Digivirta – Työelämän perustaidot tänään ja tulevaisuudessa -seminaari, jonne kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Seminaarin järjestäjinä toimivat TAIKOJA ll -hanke ja DigiTutor-hanke.

 

 

marras
26
ti
Taito-ohjelman projektipäälliköiden verkkotapaaminen @ Verkkototeutus
marras 26 @ 09:00

 

Taito-ohjelman hankkeiden projektipäälliköiden verkkotapaaminen järjestetään 26.11.2019 klo 9:00 – 10:30. Tapaaminen toteutetaan verkossa ja kutsuviesti sekä lisäohjeet verkkotapaamiseen osallistumiseksi toimitetaan sähköpostitse.

helmi
6
to
OPO-päivät @ Pirkanmaa, tarkentuu myöhemmin
helmi 6 – helmi 8 Koko päivä

Pirkanmaan Opinto-ohjaajat ry järjestää vuoden 2020 OPO-päivät. Lisää tietoa tulossa myöhemmin.