Mitä ajatuksia Perustaitotestistä?

Taikojan kehittämään Perustaitotestiin haetaan nyt käyttäjäkokemuksia. Miltä testin käyttäminen vaikuttaa? Mikä osa-alue on helpoin ja mikä vaikein? Millaisia ajatuksia testin tekeminen herättää?

Haluaisimme kuulla mielipiteesi. Toivoisimme kommentteja myös projektien kohderyhmiltä. Voit kertoa ajatuksesi laittamalla viestiä allekirjoittaneelle lyhyen etähaastattelun sopimista varten. Jos haastattelu ei sovi sinulle, voit vastata lyhyeen kyselyyn myös täällä.

Avoimesti verkossa käytettävä Perustaitotesti on suunniteltu osoittamaan käytännössä mistä perustaidoista on kysymys ja herättämään aiheesta keskustelua. Testillä on ollut runsaasti käyttäjiä, ja myös kouluttajat ovat käyttäneet sitä keskustelun avaajana perustaitojen merkityksestä.

Maarit Mäkinen
maarit.makinen(at)tuni.fi

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *