InPromptu

Tukea digiosaamiseen puhelinpäivystyksessä ja viikoittaisissa webinaareissa!

InPromptu on Tieke ry:n koordinoima hanke, joka toteutetaan yhteistyössä Helsingin Työkanava HeTy ry:n kanssa. Hankkeessa lisätään työttömien yhdistysten ja muiden yhdistystoimijoiden perusosaamista digitaidoissa valmennuksia ja webinaareja järjestämällä. Paikallisia yhdistyksiä tuetaan niin, että ne pystyvät järjestämään ja tarjoamaan digitaitojen valmennusta matalan osallistumiskynnyksen malleilla. Yhdistyksissä toimintaa järjestetään työtä vaille oleville, mutta ovet ovat avoimena myös muille heikot digiperustaidot omaaville.

Poikkeustilanteen aikana tarjolla on puhelinneuvontaa sekä viikoittaisia webinaareja. Kaikkiin kysymyksiin emme uskalla luvata vastausta heti, mutta jos emme tiedä, lupaamme selvittää! Voit vinkata alla mainituista digituen mahdollisuuksista myös eteenpäin.

Puhelinneuvonta

Tavoitat meidät puhelimitse ma-to klo 10-14 numerosta 09 4763 0399. Soita pienellä kynnyksellä ja kysy mieltäsi askarruttavista digiasioista! Hinta on normaalin puhelun verran.

Webinaarit keskiviikkoisin klo 10-10.45

Ilmoittaudu mukaan webinaareihin täällä: bit.ly/webinaari-ilmo

Tulevien webinaarien aiheet:

6.5. Tiviittori – verkkopohjainen työkalu digiosaamisen arviointiin
13.5. Digitaitojen vertaisopetus – miten oppia yhdessä pienellä kynnyksellä?
20.5. Tietokoneen hankinta – miten arvioida, mikä kone kannattaa ostaa?
27.5. Yhdistyksen digiosaamisen tietopaketti – hankkeessa julkaistavan yhdistyksen osaamiskirjan esittely

Kevään aiemmissa webinaareissa on käsitelty mm. Google Forms -työkalua, Windows 10:n asetuksia ja etäkokouksien avoimia työkaluja. Löydät aiempien webinaarien tallenteet ja esitysmateriaalit osoitteesta: https://sites.google.com/view/inpromptu/valmennukset

Sähköposti

Neuvontaa ja tukea saa myös sähköpostitse lähettämällä viestiä osoitteeseen: info.inpromptu@gmail.com.

Tunnuksia tai henkilötietoja ei kannata tietoturvasyistä sähköpostitse lähettää. Voit lähettää sähköpostitse myös soittopyynnön.

Tiviittori-työkalu digitaitojen arviointiin edelleen käytettävissä

Hankkeen puitteissa on mahdollisuus tehdä omien digitaitojen itsearviointi ilmaiseksi Tiviittori-työkalulla. Arvioinnista saa heti palautteen, ja tulokset voi ladata itselleen talteen. Kerromme Tiviittorista tarkemmin webinaarissa 6.5. (ks. Webinaarit ylempänä).

Työkalun saat käyttöösi myös ilman webinaaria. Linkki suoraan rekisteröitymiseen on tässä. 

Olkaa yhteyksissä & pysykää terveinä!
Mikko & InPromptu-hankkeen väki

Teksti: Mikko Eloholma, Tieke ry

0

About Carolina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *