Perustaitotesti.fi päivittyi uuteen versioon!

TAIKOJA-hankkeen laatima perustaitotesti päivittyi uuteen versioon 20.11.2018. Testissä on nyt 12 kohtaa, joiden kysymykset vaihtelevat satunnaisesti 2-3 kysymysvaihtoehdosta. Testin lopussa tehtyä testiä on mahdollista tarkastella vaalikonemaisesti katsomalla kysymyslistauksen, joka näyttää omat vastaukset sekä oikeat vastausvaihtoehdot.

Perustaitotestin ensimmäistä versiota kokeiltiin 2 kuukauden aikana noin 6 500 kertaa. Laitetaanpa nyt lukemat paremmiksi – Testatkaa perustaitonne ja jakakaa linkkiä!

perustaitotesti.fi

 

1+

About Mika

2 thoughts on “Perustaitotesti.fi päivittyi uuteen versioon!

  1. Hei! Testin Lilium Jet -tehtävä tarjosi minulle oikeaksi vastauksesi vaihtoehtoa, jossa oli yksi vastauksen alla luetelluista kirjoitusvirheistä. Taitaneet siis vastausvaihtoehdot mennä tarkistaessa sekaisin.

    0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *